Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vibekenr.dk/public_html/to_remind/toremind/libraries/cms/application/cms.php on line 464
To Remind - Hvornår har du sidst skrevet noget i hånden?
Copyright © 2015 Vibeke Nørgaard.
Alle rettigheder forbeholdt.
Websted udviklet af:
Søhøjlandets Hosting

Hvornår har du sidst skrevet noget i hånden?

Jeg skriver ofte indkøbssedler i hånden. Jeg noterer prisen på de fælles indkøb, jeg gør til mit lille bofællesskab. Og så er jeg en af dem, der har en analog, fysisk kalender, hvor jeg skriver aftaler, gøremål og funfacts ned. Men selvom jeg bruger min håndskrift forholdsvis meget, bruger jeg alligevel mere tid foran min computer og taster på livet løs.

Denne artikel fra 2013 er stadig relevant i dag, hvor digitaliseringen bliver en realitet. Læs den og spørg dig selv, hvornår du sidst har skrevet noget i hånden. Og tag derefter til Hals, hvor 'To Remind' i dag har første destination på det nordjyske togt: Her kan du afprøve din egen håndskrift, skue ud på vandet og flaskeposten, der vugger i det, og funderer over din egen skrift og dens måde at kommunikere på. God fornøjelse!

Hver tredje har ikke skrevet noget i hånden det seneste halve år
No video selected.

Leave a comment

You are commenting as guest.