Copyright © 2015 Vibeke Nørgaard.
Alle rettigheder forbeholdt.
Websted udviklet af:
Søhøjlandets Hosting

Projektledelsen

Vibeke Nørgaard Rønsbo

Vibeke Nørgaard Rønsbo

Kunstner bag projektet

Fra sit hjem i Odder og sit værksted i Aarhus skaber Vibeke kunstværker: Gennem malerier, skulpturer og installationer får vi indblik i kunstnerens tanker omkring kunstens betydning for individ og samfund. Vibeke er optaget af fysiske og elektroniske spor af levet liv og sammenstødet mellem erindring og aktualitet, mellem fravær og nærvær.

Vibeke er Cand. Pæd. i Billedkunst og debuterede som kunstner på den statscensurerede udstilling Kunstnernes Sommerudstilling i 2010, hvor hun to år senere bliver færdiguddannet fra Aarhus Kunstakademi. Hun er blandt andet medlem af Billedkunstnernes Forbund og Dansk Billedhuggersamfund og har udgivet bogen ’Efter Hånden’.

Læs mere og se CV

Henrik Grønborg

Henrik Grønborg

Maritim ansvarshavende

Henrik er selvstændig tømrer og entreprenør. Han er med sine mange sejladsuddannelser og sin store sejladserfaring ansvarlig for, at flaskeposten kommer rundt i nationale og internationale farvande og når sikkert frem til sin endelige destination. Dette sker med Henriks eget træskib Svartlöga, der både sejler i de danske have, Middelhavet og Stillehavet.

Læs mere og se CV

Anne Sophie Lund Pedersen

Anne Sophie Lund Pedersen

Kommunikation- og formidlingsansvarlig, aktiv på projektet siden 2014

Anne Sophie studerer Kunsthistorie på Aarhus Universitet og er især optaget af relationel æstetik og kunstformidling, hvilke er interesser, der passer perfekt til dette projekt, hvor hun er ansvarlig for kommunikation og formidling. Anne Sophie er grafisk designteknolog fra Aalborg og har siden 2012 boet i Aarhus og er i dag aktiv i byens mangfoldige kulturliv.

Læs mere og se CV

Louise Munksø Jørgensen

Louise Munksø Jørgensen

Kommunikation- og formidlingsansvarlig, aktiv på projektet siden 2015

Louise studerer Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet. Hun er kvalitetsbevidst med sans for æstetik og et blik for detaljen. Louise sætter pris på god formidling, hvilket hun har beskæftiget sig med i en række kulturelle og kunstneriske projekter ved blandt andet Sculpture by the Sea Aarhus 2013 og Art Weekend Aarhus.

Læs mere og se CV