Copyright © 2015 Vibeke Nørgaard.
Alle rettigheder forbeholdt.
Websted udviklet af:
Søhøjlandets Hosting

Kunstværket ’Remind’ mødte publikum for første gang under udstillingen ’Sculpture by the Sea’ i Aarhus 2013. Her viste flaskeposten sin folkelige appel og modtog stor opmærksomhed i medier og af publikum. Skulpturen blev tildelt henholdsvis ’Børnenes Favorit Pris’ og ’Lighthouse* Prisen’.

Ved overrækkelsen af ’Børnenes Favorit Pris’ sagde Astrid Guldhammer fra Børnekulturhuset: ”Jeg vil ikke læse ”mega sej” op de 120 gange, det er skrevet. Børnene har været fascinerede af eventyret og det mystiske. Hvor kommer den fra? Hvad står der i brevet?”.

Efterfølgende har flere af gæsterne på udstillingen skrevet uopfordrede breve til Vibeke med deres egne flaskepostfortællinger. Denne brevudveksling er et centralt element i projektet ’To Remind’, hvor flaskeposten nu ledsages af en skrivepult-postkasse indeholdende skriveredskaber og papir samt en projektfolder, der opfordrer til beskuerens deltagelse.

Hvor udstillingen i Aarhus udvalgte 64 kunstnere fra store dele af verden til at præsentere skulpturer i spil med naturen, er interaktionen mellem kunstværk og beskuer nu i fokus i ’To Remind’ med naturen som en væsentlig kulisse, hvor det fysiske mellemmenneskelige møde tager afsæt i det sanselige møde med naturen.

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop

Workshop